Sammanfattning Strossle Ads

En Strossle annons består av: en länk till en landningssida, en bild, en rubrik och en kortare ingress. Annonsens utseende varierar något beroende på vilken sajt den visas hos eftersom en Strossle-Widget är utformad för att passa in hos varje enskild publicist.

Bildformat

Rekommenderade dimensioner för bild: 890x500 px (max 200KB).Format: PNG eller JPG.Vår mjukvara beskär bilden beroende på varje widgets proportioner. Vi använder oss av Face-Recognition för att beskära bilder på bästa möjliga sätt. Redaktionella bilder och porträttbilder får bäst engagemang. Vi tillåter inte bilder som innehåller text eller loggor.

Rubrik

Maxlängd för en rubrik är 60 tecken inklusive mellanrum.Längden på texten anpassas efter sajtens inställningar. Därför kan längre rubriker beskäras med (…) på vissa sajter.

Ingress 

Maxlängd för en ingress är 80 tecken inklusive mellanrum.Längden på texten anpassas efter sajtens inställningar. Därför kan längre rubriker beskäras med (…) på vissa sajter.


Länkar och tracking

Till din annons så behöver du en landningssida. Landningssidan måste vara en sida på svenska (om din kampanj ska gå i Sverige) som innehåller content. Format: URL och tredjepartsmätningar. Undvik double-click länkar, då de blockas av Adblock. Vi rekommenderar att använda sig av HTTPS vid tredjepartsmätningar. 


Engagement Pixel 

Genom att lägga in vårt Strossle Analytics Script kan du mäta Time Spent på landningssidan, förutsatt att läsaren landat där efter att ha klickat på en Strossle-annons. Scriptet samlar inte in någon personlig data och är 100% cookieless. 

Instruktioner för hur du lägger in vår Engagement Pixel finns på vår supportsida här.